Prinses Alexia

Rachida Issaoui 28 apr 2019

Ik ben fan van het Nederlandse koningshuis, en vooral van prinses Alexia. Ik weet niet waarom ik haar leuker vind dan haar prinsessenzusjes. Misschien de manier hoe ze zichzelf poseert op foto’s en haar ene been als een ballerina neerzet of de sproetjes op haar neus. Ik vind haar gewoon beeldig. Haar manier van lopen doet denken aan een Spaanse diva. En op Koningsdag zag ze er adembenemend uit in haar rode jurkje.

Ik voorspel dat prinses Alexia in de toekomst menig prinsenhart sneller zal doen laten kloppen. Prinses Alexia is veertien jaar, maar ik kan me nu al indenken hoe ze eruit ziet over tien jaar. Haar evaluatie tot volwassen prinses wil ik graag volgen. Ik verwacht ook dat ze net als haar vader, oma en overgrootmoeder niet met een Hollander zal thuiskomen. De oranjes vallen nu eenmaal niet op Nederlanders. En als ik naar de twinkeling in Prinses Alexia’s ogen kijk, zie ik een Latijnse avonturier.

Stiekem hoop ik dat ze met de Marokkaanse kroonprins thuiskomt. Wat een geweldig bruiloftsfeest wordt dat dan. Marokkaanse catering met Argentijnse en Hollandse invloed. Mijn zegen hebben ze nu al 😉

De Marokkaanse koningin heeft rood haar, Alexia heeft rossig haar. Oranje boven zullen we maar zeggen. En Alexia als toekomstig Marokkaanse koningin… wauw. Laat mij nog maar even verder fantaseren. Dromen mag toch?

Lang leven Alexia 💕