Het corrupte sprookjesbos

Jacqueline van de Logt 4 okt 2017

‘T is Easter Inc. waar we het over hebben.
Een unieke specialist in rendieren, pakjes, bezorgingen en chocolade.
Da´s trouwens de “witte kant” van het bedrijf.
De andere kant is meer gespecialiseerd in wat meer duistere zaken.
Belastingfraude, “bescherming”, in en export van zo’n beetje alles.
Hebben een goeie overeenkomst met Sinterklaas, de paashaas en de 7
dwergen.
Het hele sprookjesbos doet eraan mee…Outsourcing, handel in informatie, in en export en andere duistere zaken.
En natuurlijk veel ervaring in ontvoeringen.
Maarrrr…Kerst en Pasen zijn voorbij dus die vetklep met die slee en dat gestoorde konijn hebben beide nu niet zoveel te doen.
Dat heb je nu eenmaal met seizoenswerk. Daarom klussen ze wat bij in de ontvoeringen.

En vanuit het sprookjesbos hoef ik geen hulp meer te verwachten.
Die lui van het land van Ooit zijn helemaal de pineut. Die zijn het sprookjesbos ingetrokken toen de FIOD binnenviel. Ze worden nu verdacht van handel met voorkennis toen ze het land van Ooit verkochten. Moeten binnenkort voorkomen en zich verantwoorden voor de rechter voor iets dat de schuld is van het management.
Geloof dat Hans en Grietje een aardig juridisch duo vormen nadat ze die heks hadden aangepakt voor ontvoering, overschrijding van de arbeidstijdenwet en ondeugelijk bouwen van een peperkoekhuisje.
En de dames….Zijn heftig bezig. S. Witje en D. Roosje gaan internationaal met hun “damesclub”. En volgens de geruchten is sigaren roken en kranten lezen niet het enige dat daar gebeurt.
Nadat alle bewoners van het, bij opbod verkochte, land van Ooit langskwamen deed de FIOD een inval. Alle tegoeden, fondsen en spullen die van de vrachtwagen zijn gevallen konden nog net op tijd door repelsteeltje worden weggesluisd.
De 7 dwergen zijn na een “arbeidsconflict” met hun Colombiaanse zakenpartners uit zicht verdwenen.
De sint staat tegenwoordig op de internationale telex en is geregistreerd bij INTERPOL voor huisvredebreuk, ontvoering, slavernij, dierenmishandeling, dwangarbeid en nog wat fiscale dingen.
De paashaas is vertrokken naar een land met gunstig belastingklimaat zonder uitleveringsverdag en die dikke met die slee…Zit ergens kou te lijden en word door z’n vrouw onder de duim gehouden.
S. witje is nog steeds fanatiek met haar “damesclub” en is een massagesalon begonnen en de prins op het witte paard heeft zijn paard verkocht om zijn gokschulden te betalen.
Mijn hemel in wat voor wereld leven we!