Verenigde Staten van Europa spoedig in aantocht

Freec01 2 mrt 2017

De EU neemt beslissingen over de hoofden van de Europeanen heen. De EU zijn met de Arabische landen een vrije moslim immigratie naar Europa overeengekomen. De Europese bevolking is totaal niets gevraagd en dat breekt de leiders van de lidstaten nu zuur op. Volgens het Verdrag van Lissabon is Europa gehouden tot 2050 vijftig tot honderd miljoen moslims Europa binnen te laten. De EU ‘garandeert’ ‘respect voor de islam.’
Juncker en zijn vazallen dromen van de Verenigde Staten van Europa. Afgekeken van Amerika. Echter in Amerika heeft men dezelfde taal, TV, cultuur en geschiedenis alsook vrijwel hetzelfde geloof. Er zijn veel culturen en de opvattingen over arbeid lopen erg uiteen.
Om ons machteloos te maken deed men als volgt: 1. Geen eigen munt, 2. ECB (kunstmatig lage rente: korting op pensioen; de staat leent met lage rente), 3. elke cultuur van elke lidstaat ontwortelen (bijv. op de mijter van Sinterklaas geen kruis meer),
4. kentekenen van het Joodse en Christelijke geloof onzichtbaar maken: kerstboom verboden op school; kennismaken met de moskee; prettige feestdagen in plaats van zalig Kerstmis; halal en islamitische kleding bevorderen,
5. identiteit afnemen (‘Nederland is van niemand in het bijzonder’ aldus Pechthold, de grootste heraut van de EU), 6. Europese belasting 7. Europees leger.
De immigratie heeft geleid tot het (te laat) sluiten van de grenzen van alle Scandinavische landen. In Oslo, Stockholm en Malmö zijn no-go-area’s. Frankrijk: rellen in dertig steden en vier voorsteden van Parijs branden. Processies in Londen.
“Jongere moslimmannen en Afrikanen stromen planmatig in en deze kunnen zich hier kunnen voortplanten en een nieuwe bevolking van gekleurde mensen doet ontstaan (EU-beleid 2008, letterlijk citaat).”
De Duitse minister Wolfgang Schäuble licht “Mijn EU-genetische plan” toe dat het oude Duitsland én Europa moet worden opgeheven. “‘Door inteelt zullen WE (!) degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit (bron: ‘Die Zeit’).” Over zeden- en andere misdrijven rept hij niet.
Op verzoek van Timmermans stagneert de moslimtoevoer (‘niet het populisme in de kaart spelen’), maar de stroom neemt na 15 maart in volle hevigheid toe. ‘Door het mooie weer’, zal men zeggen.
De EU zal grote islamitische jeugdfestivals organiseren. Dit alles om dialoog en begrip te stimuleren. Worden wij – gelijk Maleisië – in vijfentwintig jaar geïslamiseerd?
Wie wil een Verenigde Staten Europa?

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verenigde Staten van Europa spoedig in aantocht
Sluiten