De kont van Linda

Antonie Niessen 27 mrt 2017 / 09:50 uur

Sinds een paar dagen krijg ik de dikke reet van Linda niet meer van mijn netvlies. ’s Nachts in mijn dromen, als ik ’s morgens wakker word, eigenlijk de hele dag door spookt die enorme kont door mijn hoofd. Nachtmerries heb ik ervan. De hele nacht wordt ik achtervolgd door een naakte Linda en ik kan jullie verzekeren dat dit geen pretje is. Tot nu toe heb ik de dans keer op keer kunnen ontspringen, maar er komt een moment dat ze me te pakken krijgt en boven op mijn gezicht gaat zitten. Afgelopen nacht was het absolute dieptepunt. Toen kreeg ik en Linda en Shirma Rous achter me aan. Beide poedeltje naakt. Mijn vrouw is ruim een uur bezig geweest om me rustig te krijgen.

Het is toch wat. Je bent bijna dagelijks op televisie te bewonderen, je staat volop in de aandacht en als extra moneymaker ga je zelfs een paar kilootjes overgewicht op tv te gelde maken. Dan spoor je niet. Het ergste is nog dat een groep van zo’n kleine 100.000 mensen mee gaan doen met mevrouw de Mol. Hoe mesjogge ben je dan ? Voor mensen die dit nu lezen en denken “ik doe met haar mee” heb ik een tip. Verwijder jezelf uit mijn vriendenlijst, want als ik erachter kom heb je geen leven meer bij me. Big Brother John de Mol wil alles kopen wat los en vast zit, kleine Johnnie de Mol verdient een vermogen aan downies en Linda de Mol gooit haar overtollige botox in de strijd. Als dit is wat roem met je doet geef mijn portie dan maar aan Fikkie.

Wat gebeurt er in vredesnaam in het hoofd van iemand als Linda de Mol ? Ze heeft waarschijnlijk 32 jaar geleden voor de laatste keer gestofzuigd en de afwasmachine uitgeruimd. Ik ben ervan overtuigd dat ze zelfs iemand in dienst heeft om haar billen af te vegen na het poepen. Linda heeft een manager, een personal-assistant, een kok, een stylist, een kapper, een schoonmaakster, een tuinman, een personal-trainer en een chauffeur in vaste dienst. Het enige dat tante Linda zelf moet doen is een beetje op haar gewicht letten. Meer niet. Afvallen betekent stoppen met glaasjes sjampoepel naar binnen kieperen en stoppen met je lijf volproppen met ganzenlevertjes en veel te vette desserts. Een kind kan de was doen. Als ik Linda was en zou ik in alle stilte 5 kilo afvallen en er geen enkele ruchtbaarheid aan geven. Het sop is namelijk de kool niet waard. Ga je schamen.

Reageer op artikel:
De kont van Linda
Sluiten