Nederlandse souvereiniteit nog slechts 20 procent

Freec01 6 jan 2017

Nederland: eigen bestuur, ja maar de meeste regels komen uit de EU; eigen grondwet, ja maar EU-regels gaan hier boven uit (Costa-E.N.E.L. 1964); eigen grenzen, nee, opgegaan in EU-grenzen, leger voor die grenzen niet nodig én onvoldoende manschappen en munitie, eigen geld: nee, gulden is weg; eigen geloof ja, joods-christelijk (plus humanisme). Van het absolute Nederlandse staatsgezag (‘souvereiniteit’) is twintig procent over.
Zodra een ‘Europees leger’ een feit is, is de staat bijna opgeheven. Weliswaar is er optisch een landsbestuur, maar het zijn feitelijk EU-marionetten. De EU is overheersend. Wat betekent dit? Tot 2050 instroom 60 miljoen moslims om ons veronderstelde geboortetekort op te vangen (beleid 2008). Geopolitiek: Doctrine Timmermans-Van Balen-Van Rompuy: Oekraïne erbij. Christendemocratische senatoren stemmen vermoedelijk NA de verkiezingen vóór het Oekraïneverdrag. Pleidooi van de Ben Bot, ook christen: alle Noord-Afrikaanse landen erbij. Volgens hem voordeel: machtsblok en nadeel: religieuze spanningen.
Mondiaal: Mekka is de heilige stad voor de moslims. Jeruzalem is de heilige stad voor de joden en de christenen. In de Koran komt de stad Jeruzalem niet voor (wel 600 keer in de vroegste joodse bronnen; 140 keer in het Nieuwe Testament, (43). [Cijfers geven de pagina aan in ‘De islam in 400 begrippen’.] In de praktijk islamisering in alle geledingen van de maatschappij. Wat betekent ‘Islam’ eigenlijk? ‘Overgave of onderwerping’. Wie zich overgeeft is muslim en komt zo tot salam (vrede) (15). Volgens de islamitische wet verdient een mannelijke afvallige – indien volwassen, bij zijn verstand en niet gedwongen tot afvalligheid – de doodsstraf (31). Homosex is verboden (80). De islam verwerpt de drie-eenheid als afgoderij (99). Aanbod winkels halal (=toegestaan). Tegenhanger is haram (=verboden, bijv. alcohol, bloed van dieren, varkensvlees, aaseters, en niet volgens de regels geslacht, schaaldieren). Regel is verspreiding van deze islamitische spijswetten ook in niet-islamitische landen. Gescheiden zwemmen, geen Kerststol maar feestbrood, geen Paasei maar verstopei, Kersttoespraken zonder Kerstboom. Raad van Europa vindt dat de Europeanen over de Islam ‘verstarde vooroordelen’ hebben (Verklaring van Barcelona 1995). Kinderen van de kleuterschool bezoeken de moskee (jong geleerd, is oud gedaan). Ouders die zich in Duitsland verzetten krijgen een forse boete (niets op NPO of NOS). Onze souvereiniteit nadert nu snel het nulpunt.