Jezelf kleden zoals je wilt

pavke.nl 22 dec 2016

Onlangs protesteerde een groep Islamitische vrouwen in de Tweede Kamer tegen het boerkaverbod in overheidsgebouwen, scholen en ziekenhuizen. Zij eisten op grond van de vrijheid van godsdienst om overal een boerka te mogen dragen, omdat zij zo uitdrukking geven aan hun geloof.

Maar hoe vrij zijn wij westerse vrouwen nog als het gaat om kleding? Voor een bepaalde groep Islamitische mannen zijn alle westers geklede vrouwen hoeren waaraan zij zich straffeloos mogen vergrijpen. In de media hoor je er weinig over, maar het aantal aanrandingen, verkrachtingen en moorden van westerse vrouwen door moslimmannen rijst de pan uit. In Stockholm bijvoorbeeld vinden inmiddels meer verkrachtingen plaats dan in Zuid-Afrika. In sommige moslimwijken in Frankrijk wordt vrouwen opgelegd niet meer zelfstandig op straat te verschijnen. In Freiburg werd de 19-jarige Maria Ladenburger verkracht en vermoord door de 17-jarige Afghaanse vluchteling Hussein K. Eerder al, in mei 2013, overviel hij een 20-jarige studente op het Griekse eiland Corfu, waarna hij haar van de rotsen gooide. Zij werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens het Duitse weekblad Stern zou de dader tot 10 jaar cel zijn veroordeeld. Waarom hij in vrijheid werd gesteld is onduidelijk. De politie in Freiburg onderzoekt of er ook een verband is met de moord en verkrachting van Carolin G., een 27-jarige vrouw , die niet terugkeerde na het joggen en later verkracht en vermoord werd aangetroffen.

Hoe oudjaar dit jaar zal verlopen weet niemand, maar zeker is dat jonge westerse vrouwen niet langer veilig zijn. Zij worden niet gewaarschuwd, laat staan beschermd, door hun eigen overheid, omdat die daarmee zou toegeven dat er inderdaad een probleem is met moslimmannen. Aanrandingen door moslimmannen die in het nieuws komen, worden steevast afgedaan als “incidenten”. Het zijn geen incidenten! Het is een structureel probleem dat dienovereenkomstig dient te worden aangepakt. Dit betekent dat geen enkele vluchteling die niet gescreend is, de straat op mag en dat vluchtelingen die zich misdragen, meteen worden teruggestuurd naar het land van herkomst. Als dit in Griekenland was gebeurd met Hussein K. had Maria Ladenburger nog geleefd! Iedereen, moslims en niet-moslims, is uiteindelijk de dupe van deze asociale primitievelingen die in één klap vanuit de Middeleeuwen in onze samenleving worden gekwakt en daar duidelijk niet mee kunnen omgaan, laat staan dat ze er thuishoren!