Tinder Treurnis…

[email protected] 25 okt 2016

Alsof je kunt bepalen aan de buitenkant van een bonbon hoe die zal smaken als jij hem in je mond uit elkaar laat spatten…. Nee dus.

Bijna iedereen in mijn omgeving had het er over, ga es effe op Tinder kijken…. En daar heb ik een Tinder experiment van gemaakt.

Om niet, net als velen, alleen maar op uiterlijke kenmerken bezig te zijn, heb ik besloten een recente foto te plaatsen. Mijn gegevens naar eer en geweten neer te zetten. Zelfs de 1,5 cm die ik volgens het ziekenhuis gekrompen was heb ik meegenomen. Ben nu dus geen 1.83 meer maar 1.81,5 haha en mijn gewicht, gewoon wat het nu is 114 kilo. Natuurlijk weet ik zelf ook wel dat dat veel te veel is. Daar wordt aan gewerkt, ik kom van 120 maar ik heb nog een weg te gaan, dat realiseer ik me echt wel, daar hoeft niemand me op te wijzen.

Maar goed, het Tinder experiment! tinders

Ik heb besloten om van ieder aanbod wat Tinder mij stuurde de eerste 50 DIRECT te accepteren als hartje! Oftewel, geschikt om kennis te maken. Ik heb er wel de tijd voor genomen, want ik wilde niet slechts afgaan op de foto’s (kinderen, katten, pruiken, flesjes bier etc.). Al die 50 profielen heb ik bekeken, gelezen zodat ik bij een eventuele klik ook echt wat over haar wist te vertellen.

Jullie kennen vast de ice-bucket-challenge nog wel, nou ik kwam van een VEEL koudere kermis thuis. Wat een ijzige ervaring. 5 dagen lang heb ik dit volgehouden, 250 vrouwen heb ik ge-liked. Effe een zinloos streepje ertussen om geen spraakverwarring te laten ontstaan.

250 kansen om iemand te vinden die mij, op basis van mijn foto of profiel ook leuk zou vinden. Het resultaat zal ik en kan ik jullie niet onthouden: tindertje

12 vrienden van vrienden
1 ex (ja ook een hartje)
120 blondjes
20 zwart harige
20 brunettes
140 ondefinieerbaar
50 km in de buurt

Maar het belangrijkste nog was…… NIEMAND, maar dan ook NIEMAND die het gelukt is binnen 1 week om mij ook te liken… AAHHHHRGG daarom voor mij is ’t TinderTreurnis. Misschien heb ik geen geduld genoeg, misschien was mijn foto te duidelijk of misschien zit ik niet meer in een doelgroep die qua uiterlijk of gewicht nog in de markt ligt.

Ik schakel daarom maar over naar live kijken en eerste indrukken maken. Of dat nou met een kop koffie, een grapje, of de deur open houden is, ik maak mijn eerste indruk toch wel en ik ga der maar vanuit dat ik op termijn, een real life match heb. Want Tinder heb ik van mijn telefoon gehaald, een teleurstelling rijker een ilusie armer!