RTL BESLIST VOOR ALLE NEDERLANDERS

Koos Schnöink 26 okt 2016

DUS RTL BESLIST VOOR ALLE NEDERLANDERS HOE HET SINTERKLAAS FEEST GEVIERD MOET WORDEN!
Door de belagelijke uitspraken van RTL, ongefundeerd omdat er maar 10% tegen Zwarte Piet is. 90% wil het feest zo houden zoals het al decenia is! (pol Goedemorgen Nederland) en de opmerking van de Nederlandse Kinderombudsvrouw heeft zich uitgesproken tegen Zwarte Piet na een gesprekje met wat kinderen. Daarom veranderd RTL zijn rol als de boze met het wijze vingertje?
Tussen deze 90% zitten ook Medelanders en Nedelanders die een gelijkwaardige huidskleur hebben als Piet tegenwoordig. Deze hebben geen Stroopwafel- of geleurde gezichten maar zijn bruin zoals onze vriend Piet is. Als jullie veranderen op deze manier dan kunnen we onze kinderen gaan opbiechten dat het Sintfeest verzonnen is door de winkeliers en hoe leuk het ook was RTL het voor onze kinderen verknald heeft.Je kan zoals er ook al wijs gezegt door mediadescundige Mark Koster, Marc Giling van het Pietengilde vind het belagelijk en opinimaker jan Dijkgraaf zie ome Jan door de roetvegen, het is dus een ongeloofwaardig spel voor de kinderen op deze manier!
Jammer RTL, In mijn kindertijd was Zwarte Pier echt zwart met een juttenzak, mee naar Spanje als je stout was geweest. En met lijfstraf door de roe. Dit is langzaam veranderd in een lieve bruine man die Sint Nicolaas helpt Had het gelaten zo als het was. Het was echt langzaam aan veranderd zoals het al verander was ter vergelijking met vroeger. Zwarte Piet is GEENnegatief beeld tegenover medelanders en gekleurde Nederlanders maar een kinderfeest die omzeep geholpen wordt. Dit is geen taak voor een comerciele omroep en nu gaat de politiek er zich ook over uitspreken, lees Asscher, Valt mij en veel vrienden met mij vies tegen van jullie!

O ja voor de neerlandici onder jullie lezers ik schrijf niet perfect maar doe wel mijn best.