Jong, ambitieus & een hoer.

Ze zei dat mijn gevoel totaal los stond van mijn lichaam, ik barstte in huilen uit, hoe kon dat? Ik voelde mij prima, maar had mijn mond voorbij gepraat na een akkefietje op stage waardoor ik bij de maatschappelijk werkster belande. Door de vragen die ze stelde: of ik lekker verdiende en dat ik zeker wel mooie spullen kon kopen, merkte ik een soort afgunst, anders zou ik het niet kunnen interpreteren.

Ze ging niet eens zozeer in op mijn gevoel maar meer wat ik deed met het geld en wilde exacte bedragen weten. Mijn antwoordt was wellicht niet zo smeuïg. Ik spaarde nam neefjes en nichtjes mee opstap en kocht echt geen designer spullen of ging luxueus op vakantie wat ze naar mijn idee wel hoopte te horen.

In de weken erna volgde nog vele sessies met de maatschappelijk werkster. Het ging slechter met me, ik liep de hele dag te malen en kon amper slapen. Elk moment dacht ik betrapt te worden door mijn omgeving. Wat zou ik doen, hoe zou ik uitleggen wat ik deed en waarom ik het deed, ik was pas 16. Ik wist wat ik deed alhoewel mijn omgeving dat waarschijnlijk niet zou begrijpen.

Elke sessie met de maatschappelijk werkster moest ik huilen, de tranen kon ik niet bedwingen. Terwijl als ik met mijn sugardaddy afsprak zat het goed, vooraf twijfelde ik of ik het nog moest doen. Maar op het moment genoot ik… De aandacht, echt diepgaande gesprekken over relaties, zaken maar ook zijn zoontje. Ik genoot. De mensen die ons aanstaarde als we een restaurant of hotel binnen kwamen wende, de mannen die keken gaf ik een uitdagende blik en ging daarna op in mijn date. Menig maal als hij even weg was naar het toilet of betalen werd ik aangesproken, ik lachte lief en ging niet op de avances in of de vraag om uitleg van de situatie. Ik voelde me on top of the world: ik leefde.

Wel vroeg ik me af, was het echt slecht om vrijwillig geld te krijgen voor sex met een man, welke je op de een of andere manier echt wel lief had. Ik vond een "hoer" beter dan een slet, ik bedoel maar ik kreeg er wat voor terug, naast geld ook de kennis plus dat ik het spannend vond en dat was exact waar ik naar opzoek was! … wordt vervolgd