De lezerscolumn

Wil jij een column schrijven in een landelijk dagblad? Dan is dit jouw kans. Nou dat lijkt me wel wat eerlijk gezegd. Ik heb echt wel leuke dingen te melden. Ik ga iets doen met Max Verstappen. Er is me ooit verteld dat hij mijn broertje zou kunnen zijn. Dat zou kunnen ja. Ok, ‘klik’ op ‘schrijf een lezerscolumn’. Nu inloggen of Nieuwe account aanmaken.
Ojee, drempel. Ik voel de inspiratie wegebben. Wat vond ik ook weer zo grappig? Oja, Max Verstappen is 18 en wint de Grand Prix, en ik ben 32 en ben koerier. En hij zou mijn broertje kunnen zijn. Ok even doorzetten. Nieuwe account. ‘klik’. ‘klik’. ‘klik’. Niks. Werkt die knop nou als enige op mijn computer niet? Net nu mijn doorbraak in een landelijke krant aanstaande is? Ik zie bovenaan de pagina ook ‘inloggen’ en ‘registreren’ staan. Prima, doen we dat. De link werkt ditmaal wel. Terwijl ik mijn gegevens invul denk ik. Hoezo? Hoezo moet ik nou weer een profiel invullen. Ik wil gewoon mijn columnpje tikken. Nu krijg ik natuurlijk weer dagelijkse mails ofzo. GRRR. Houdt uw doel in ‘t oog. Registreren. ‘In uw mailbox vindt u een mail met instructies’. Instructies? Waarvoor? Die column? Die wilde ik juist zelf schrijven.

Nieuwe mail in mailbox, klik op de volgende link of copy-paste de link in uw adresbalk. Ok, wederom’klik’. Voer hier uw nieuwe wachtwoord in. Bevestig hier uw wachtwoord. Dilemma. Gebruik ik een oude, of maak ik een nieuwe. Die ga ik geheid vergeten. Ok een oude. Als iemand die kraakt kan ie ook mijn mailbox in, inloggen op manpower.nl, en solliciteren op indeed.nl. Ok, Neem de volgende tekens over. Ik zie een N. Volgens mij is het een N. ‘Marie, kom eens. Dit is toch een N?’ ‘Wat ben je aan het doen, je zou toch gaan solliciteren?’ ‘Jahaaaaaa, maar is dit een N of niet?’ ‘Ja, volgens mij wel.’ Ok N56Aq, ‘klik’. Foute combinatie ingevoerd, probeer het nog eens. OK, het was toch een M. Ok top, ik ben erin.

Schrijf een lezerscolumn. Hoe werkt het? Schrijf blablabla, en vervolgens blabla stemmen op facebook, en blabla en dan plaatsen wij hem misschien. Ok, hoop onzekerheden guys. Inmiddels ben ik er ook zeker van dat ik vast niet genoeg stemmen haal. Ik zit niet eens op facebook. Nee, Doorzetten! Nieuwe account aanmaken. Ze mogen alles van me weten. Best. Ik wil in de krant. Vriendenzoeker. Wat? Moet ik nou ook nog vrienden zoeken? Dan maar geen stemmen. Waar ging mijn column ook weer over? O ja, Verstappen. Net een stap te ver.