Vluchtelingen terug!

sonjavandenende 1 feb 2016

Ja, dat durf ik rustig te beweren. Hoezo terug? Het zijn Syriërs, met name die naar ons land komen. Zijn het echte vluchtelingen? Zeker sommige zijn voor het geweld van IS of andere terroristische groepen gevlucht. Kinderen, bejaarden, vrouwen en gewonden moeten zeker een veilige opvang in Nederland krijgen. Maar de jonge mannen? Gek toch dat ze komen. Stel je voor, Nederland is in oorlog met terroristische groepen, of je nu voor of tegenstander van je huidige regering bent, als jonge man van in de 20 bent ga je zeker vechten tegen deze terroristische groepen, om je familie en land te beschermen en te bevrijden!

Hoezo komen ze dan hier in Nederland en de rest van Europa? Gelukszoekers zijn het, vele op de kosten van ons Europeanen, gek is dat niet, als je in je achterhoofd houdt, dat wij, ja Nederland, meedoen aan deze oorlog, wij bombarderen, wij steunen de oorlogen van de VS al jaren, of het nu in Afghanistan, Mali, Libië, Irak en Syrië is, wij HEBBEN er niets te zoeken. Het is niet ons land en de mensen hebben hun regering daar gekozen en dat dienen wij te respecteren. Als zij een dictator kiezen, dan hebben zij dat recht, wie zijn wij, met al onze zogenaamde democratie, om dat te veroordelen en überhaupt oorlog te voeren?
Dus het staat gewoon vast dat 80% van de vluchtelingen “gelukszoekers” zijn, uit op werk, leuke Nederlandse meisjes trouwen, want dan krijg je tenslotte snel een verblijfsvergunning!

Mijn boodschap aan Nederland en m.n. de regering: Stop met pamperen van vluchtelingen, stop met kwaad bloed zetten bij de Nederlandse bevolking. Los de oorlogen op, stop bombarderen, steun het leger in Syrië en Irak, steun vooral Rusland, die is gevraagd om mee te helpen tegen IS, m.n. in Syrië, wij Nederlanders zitten illegaal in Syrië en Irak, geen regering heeft daar gevraagd of wij komen helpen.

Wij komen ook niet echt helpen, wij samen met de VS zorgen voor leegloop van Syrië en Irak, want na 2 jaar is er niets gebeurd, IS is er nog, zij verkopen nog steeds olie aan ons Nederlandje via Turkije, aan wie wij 3 miljard geven voor het vluchtelingenprobleem. Vervolgens eist Turkije nog meer van ons belastinggeld en stopt vluchtelingen in gevangenissen, omdat het Syrische leger en Rusland, stuitten op vluchtelingenkampen in Turkije, die al verlaten zijn, in deze vluchtelingenkampen zaten ook vele mannen van Al-Queda en Jahbat al Nusra, nu zijn ze in Europa of in Turkse gevangenissen, onder het mom van opvang.

Dit noem je de wereld op zijn kop!