Nederland zwijgt!

sonjavandenende 16 feb 2016

Het is akelig stil rond de grote oorlog die is uitgebroken in Syrië. Er wordt zelfs al gesproken, in de buitenlandse media, over een grote oorlog, zo niet de 3e Wereldoorlog of een nieuwe koude oorlog!
Maar Nederland zwijgt! Zwijgt over Rusland en Syrië, ja de terroristen worden uitgeschakeld, dorp voor dorp, stad voor stad wordt Syrië bevrijd. Steeds meer bewijzen komen aan het licht over de terreurdaden die zijn gepleegd, maar ook bewijzen van Turkse en Saudische gruweldaden, die ingewijden allang weten, die (Turkije en Saoedi-Arabië)zogenaamde rebellen sponsoren en nu in het nauw gedreven worden.
De “valse flag” operatie van het westen, dus ook Nederland om alles te verdoezelen. Rusland wordt (alweer)het bombarderen van ziekenhuizen in de schoenen geschoven, wat absoluut onwaar is. Een link onderaan, met de verklaring van de “general-command” van het Russische leger, bewijst voor de zoveelste keer de waanzin van het westen, waar Nederland ook aan meedoet!
De NATO het op een akkoord met Turkije heeft gegooid en hen rustig de Koerden laat uitmoorden, zoals ze met de Syriërs deden en nog doen!
“Mutti” Merkel al de vluchtelingen binnen laat komen, waaronder veel, zoals ik blijf schrijven, terroristen zitten, nu weer probeert de politie van Keulen te verdoezelen dat er sexueel geweld was tijdens carnaval, maar 400 aangiften zijn er, 400 is te veel in het “zogenaamde” vrije westen, te veel vrouwen die onzedelijk betast worden!
Is er een weg terug in deze gruwelijke situatie? Ik betwijfel het, het is totaal uit de hand gelopen, deze politieke machtsspelletjes (geopolitiek heeft dat) hebben dood en verderf gebracht, polarisatie onder de Europese burgerbevolking. Het demoniseren van hele bevolkingsgroepen zoals de Russen, de Syriërs, de Koerden en de minderheden die langzaam uitgeroeid zijn: de Christenen, Alawieten, Yazidi’s en niemand lost het op behalve Rusland. De Russische bevolking lijdt onder sancties van Europa, maar blijven vechten voor vrijheid van de wereld! Want zeg nou zelf, wie heb je liever de Saoedie’s met hun “duivelse en achtelijke” Wahabi interpretatie van de Islam of de seculiere Russen? Maar is het nog te redden? Ik denk het niet, alleen als de VS en Europa stoppen met het demoniseren van Assad en Poetin, de toevoer van wapenleveranties aan de terroristen stoppen en gewoon met Assad en Poetin gaan praten dan zal het zich oplossen!

https://www.youtube.com/watch?v=QoyZMxmUgc8 (Verslag Rusland)

www.freesuriyah.wordpress.com