Mannen en make-up

Paxon 8 feb 2016

Mannen en make-up

Nee, dit artikel gaat niet over kerels die dapper genoeg zijn om eyeliner uit te proberen. Het gaat over mannen en jongens die het concept van make-up maar moeilijk lijken te begrijpen. Deze heren raken snel in de war en dat vind ik erg vervelend voor ze. Ze voelen zich namelijk bedrogen wanneer een vrouw er anders uit ziet met of zonder make-up.

Ja ik weet het, dit is zeer schokkend. Stel je voor ,je ontmoet een meisje met perfecte huid, wenkbrauwen, wimpers en van nature blauwe oogleden! Dat is toch een droom die uitkomt? Maar na een paar dates heeft ze op een dag geen van nature blauwe oogleden meer? Wat is dit nou? Het blijkt dus dat vrouwen make-up dragen om hun ware uiterlijk te verhullen.

‘’Monsterlijk’’ roept een groep jongens tussen de 15 en 25 terwijl ze aan hun ongeschoren benen krabben en zelfs hun teennagels al 3 jaar lang niet geknipt hebben.

‘’Het feit dat vrouwen ons op deze manier durven te bedriegen’’Hoor ik 1 van hen zuchten. Hij kijkt bedroeft. Ik kijk bedroeft met hem mee. Niet omdat ik ook geschokt ben over het idee van make-up maar vooral omdat er een vrouw op deze wereld is die deze jongen haar zoon moet noemen. Wat een afschuwelijk idee dat je een wezen op de wereld hebt gezet die te dom is om door mascara en lipglos heen te zien. Ik vind het zeer triest voor deze dame. Ze kan van mij binnenkort een sympathiek kaartje op de mat verwachten want ik leef met haar mee.

Ik zelf ben zelf helaas ook schuldig aan het bedriegen met make-up. Vorige maand heb ik namelijk met oogpotlood op mijn voorhoofd geschreven dat AXE body spray in de uitverkoop was. Dit was helemaal niet zo. Maar al die arme jongens bij de lokale Etos voelde zich bedrogen. Hun tranen maakte de lucht vochtig. Gelukkig was mijn make-up waterproof. Mijn illusie bleef staande.