De Witte Belvilla

Antonie Niessen 4 feb 2016

Als eenvoudige stukjesschrijver zie ik erg tegen de komende maanden op. Dat ik een paar keer per week mijn pijlen moet richten op de uitwassen van de vluchtelingencrisis zie ik als mijn plicht. Ik geloof nu eenmaal in de kracht van het herhalen van de boodschap. De incidenten uit die hoek zullen zich op blijven stapelen en ik zal daar altijd melding van blijven maken. Feiten zijn feiten en meten is weten. Deze invasie van mensen met een totaal andere kijk op het leven brengt alleen maar negatieve aspecten met zich mee en de hallelujah verhalen vanuit de hoek van de zogenaamde linkschdragende goedmannen en de welkom zingende mutsjes lap ik aan mijn laars. Tegen de eeuwige ontkenning zal ik altijd op mijn eigen wijze blijven ageren. Persoonlijk hou ik me vast aan mensen die met hun poten in de modder van die cultuur hebben gestaan. Journalisten met kennis van zaken en journalisten die man en paard durven te benoemen. Wordt vervolgd.

Waar ik vooral tegenop zie is het mediacircus rond de presidentsverkiezingen in de VS. Op 9 november gaat Amerika naar de stembus om een nieuwe president te kiezen en nu al duikelen de actualiteiten programma’s over elkaar heen om aandacht voor dit onderwerp te genereren. Ik volg het nieuws op de voet, maar ik wist niet dat dit land zoveel Amerika-deskundigen rijk was. Bij de mainstream media is het ruim 9 maanden voor Election Day een komen en gaan van mensen die precies weten hoe het in elkaar zit. De ene deskundige roept dit en de andere deskundige roept dat, maar kort samengevat komt het op het volgende neer : Donald Trump mag nooit president worden en Hillary Clinton is de gedroomde eerste vrouwelijk president van de VS. Dat Hillary de ex-first lady van Blowjob Bill is maakt schijnbaar niets uit.

Amerika wordt klaargestoomd voor de eerste vrouwelijk president. Je moet er toch niet aan denken dat het toekomstige presidentschap is beslist door het opgooien van een munt in Iowa. Onderzoekers van Stanford University hebben in 2009 namelijk aangetoond dat het aloude kop of munt niet 100% zuiver is. Een Hillarygate voordat moeders goed en wel is geïnstalleerd in die witte belvilla noem ik een valse start. Ik ben trouwens niet zo’n supporter van Mrs. C. Als Bill Clinton fan ga ik nooit wennen aan het feit dat Blowjob Bill nu de tweede viool gaat spelen en ik gruwel van het beeld dat een stagiair van amper 22 jaar zijn president aan het beffen is.