De Telegraaf creëert superhelden.

KamalNasrati 5 feb 2016

België zit verwikkeld in een gruwelijke verkrachtingszaak. 7 debielen tussen 14-25 jaar hebben deze onmenselijke daad weten vast te leggen met een telefoon. Op de beelden is te zien hoe deze 7 mislukkelingen te werk gaan door te gaan zingen en dansen terwijl zij zich aan het meisje vergrijpen. Dit is even in even samengevat het kop van het artikel in de Telegraaf. So far So Clear?.Laat het duidelijk zijn. Verkrachting is in geen enkel geval goed te keuren!. Ik hoop persoonlijk dat de daders het uiterste straf krijgen in deze zaak. Tevens wil ik uit de grond van mijn hart de slachtoffer en haar familie veel sterkte toe wensen. Een ding is zeker, verkrachting kun je niet met gemak van iemands geheugen uitgummen. De vraag blijft, Hoe zouden deze lui hebben zich gevoeld wanneer dat 17 jarige slachtoffer een zus/zusje/nicht of vriendin was. Dan gingen ze heel anders piepen!. Dat weet ik wel zeker. Hoe denken jullie over deze zaak? Moeten de daders het uiterste/gewoonlijke straf krijgen?Nou laat ik jullie het begin stuk lezen wat daadwerkelijke in de Telegraaf staat geschreven.
” Zeven jongeren, onder wie twee asielzoekers, filmden de verkrachting van een 17-jarig bewusteloos meisje met een telefoon. Op de beelden is te zien hoe de daders tussen de 14 en de 25 jaar dansen en in het Arabisch zingen terwijl ze zich aan het meisje vergrijpen “.
Mijn excuses beste lezers!. Ik heb woorden als (Asielzoekers) en (Arabisch) in het begin bewust weggelaten. Ik ben ervan overtuigd dat je kijk naar deze zaak op dit moment is veranderd of beïnvloed. Alsof dat gebeurtenis in Keulen(Duitsland) rondom het oud en nieuw niet behoorlijk genoeg was, krijgen we er 2 testosteron bom specialisten er bij zou je denken. Waar ik me ontzettend aan stoor is het nadruk dat gelegd word in het artikel op (Asielzoekers) door de Telegraaf. Zo van het waren in totaal 7 man waarvan 5 gewone burgers en andere 2 waren (The Batman) en zijn butler (Alfred). Ja maar die zijn toch tegen het kwaad!. Klopt! maar in alle Batman films word The Batman verkeerd geïnterpreteerd door de burgers van Gotham city. Schrijven over vluchtelingen of asielzoekers is helemaal van deze tijd. Het ziet er naar uit dat dit de manier is waarop de Telegraaf op een subtiele wijze “het verwarring” dwingt in ons hoofden waar de burgers van Gotham ook last van hadden. Gelukkig vertegenwoordigen deze 2 mensen niet alle (Asielzoekers) en gelukkig is Gotham een fictieve stad. Denk!