het geheim van een liefdes-planeet?

har0samli 28 jan 2016

Het geheim van een Liefdes-planeet?
Caracas is net tot de gevaarlijkste stad ter wereld uitgeroepen, gewoon een nieuwtje tussendoor.
We moorden mekaar maar uit. Verder waren alle zuid-amerikaanse grote steden wel gevaarlijk, net niet zo gevaarlijk als alle oorlogsgebieden ter wereld.
Dus dat dat is in volle gang ….mekaar uitmoorden.
Veel te veel inspiratie – vind ik – halen we uit die afgrijselijke geweldfilms en crime-series, gewoon ook altijd op de tv.
Ook helaas Jinek zei ooit dat er niets aan is om naar een flauwe detective te kijken…
We willen spanning……

Dit kleine bolletje aarde prachtig, prachtige aarde met ongeloofwekkend mooi natuurleven in het onmetelijke universum, wij maken haar kapot en er is al zoooveel kapot.

Waar is ons LIEFDE-BEWUSTZIJN gebleven dat is heeel universeel hoor, heeeel kosmisch ook zou ik bijna zeggen het is niet flauw en romantisch bij elkaar zitten !!
Het is alle elk facet van leven zonder geweld!! wat me met mekaar gewoon effe moeten gaan delen.
Iedereen ..zegt dit wel vaak tegen mekaar, maar verder stort wanhoop via de media te veel over ons uit , elke dag. Het wereldnieuws gaat alleen maar over ellende. Hoe kunnen wij nog geloven waar het goed gaat?

Ja in ons eigen hart, nou en dan maak je je eigen wereldje alvast mooier en liefdevoller. Dat is je kleine houvast, maar elke dag moeten we horen wat er allemaal naar de klote gaat.

Waarom kan er niet even een LIEFDES-REGERING starten…. .
Anders denk ik dat er over 20 jaar echt geen toekomstbeeld meer is voor mijn kleinkinderen.

Hoe beheersbaar kunnen we ons met ons 7 miljarden, op deze planeet, houden? Wat proberen we eigenlijk?
Ik weet een ding zeker, de liefde zijn we vergeten, nou ja het eigenlijke van de liefde. In het klein lukt het wel, maar vooral op alle regerende top-nivo’s op onze gehele planeet is men het kwijt geraakt die eigenlijkheid!!!! Probeer dat maar zelf in te vullen!!
Ik zeg , Make love no war.

En ik, ik ben nu 63