Tien Tinder types

Wanda_30 7 nov 2015

1. “Brave Bernard”: eigenlijk weet je al door de eerste zin die hij typt, dat jouw moeder hem de ideale schoonzoon vindt. In zijn profieltekst pronkt hij met interesses die eigenlijk iedereen heeft. Hij wil graag met je op de bank een filmpje kijken.
2. “Kinky Kees”: het begint leuk met een vlotte babbel, al snel wil hij graag met je whatsappen. Zodra hij je nummer heeft, lijkt het een ander soort kerel. Hij stelt al gauw als eerste date een massage bij hem thuis voor of komt ineens met de opmerking dat hij je samen met zijn vriendin heeft geselecteerd voor een trio.
3. “Afhaak Sjaak”: alles is leuk met Sjaak; originele gespreksstof, hij neemt zelfs het initiatief om een keer met je te bellen, al snel volgt een date die helemaal loopt zoals je had gedroomd. Misschien volgt er zelfs een tweede date, die hij afsluit met de perfecte zoen. Daarna? Helemaal niks meer.
4. “Fred wil alleen met je naar bed”: Anders dan Kinky Kees, lijkt Fred een hele normale jongen. Totdat je een keer met hem afspreekt. Kees is wel heel erg handtastelijk. Hij praat vooral tegen je borsten. En op de foto’s leek hij een stuk jonger, hoe oud was hij nou eigenlijk?
5. “Toerist Tony”: Ik verdenk Tony ervan dat hij een bucketlist heeft, waarop staat dat hij met iedere nationaliteit een keer het bed wil hebben gedeeld. Daarnaast ben je gewoon handig, want jij weet wat Tony met zijn vrienden kan gaan doen in Amsterdam.
6. “Bink Bill”: Je kunt hem herkennen aan zijn foto’s, waarop hij staat met beeldschone vrouwen, de zwembroekselfie of een sportschoolselfie en close-up van zijn tattoo. Bill is een bink, met een hart van goud.
7. “Romantische Rudolf”: Minstens 1 foto met een neefje of nichtje ( zorgzaam) en hij chat dingen, waar je even bij na moet denken. Als je niet vies bent van handje-in-handje lopen, moet je bij Rudolf zijn.
8. “Checklist Charlie”: Een checklist aan vragen om te voorkomen dat hij het zoveelste blauwtje loopt. Hij stelt je vragen waardoor jij je afvraagt na een antwoord of je nu doorgaat voor de wasmachine. Echt vreemde vragen, zoals wat voor groente je zou willen zijn. Origineel maar is het ook doeltreffend?
9. “Grapjas Gerard”: Vroeger belden puberende jongetjes een gratis sekslijn, nu maken ze je uit voor MILF, via hun fake Tinder profiel, omdat je 6 jaar ouder bent. De jeugd van tegenwoordig, je houdt er een minderwaardigheidscomplex aan over.
10. “Nieuwsgierige Nico”: Nico en zijn vriendin doen het spel, wie de meeste Tinder chats weet te scoren. Ruzie!