Marie Jo lingerie advertenties op treinstations

artificialintelligence 16 okt 2015 / 15:05 uur

Als u met de trein reist, en zeker een langs een paar stations komt, dan kan u het haast niet missen: het halfnaakte Marie Jo lingerie model. Ik maakte een lange reis door het land, en ik ben haar minstens vijf keer tegengekomen op verschillende stations in verschillende steden. Ik stop even, ik sta even stil naast het café, waar de billboard staat, waar tientallen mensen op één moment langslopen. Ik heb al meteen contact genomen met het Marie Jo team. Volgens het Marie Jo team kunnen veel vrouwen zelfvertrouwen krijgen door zich mooi te voelen zoals haar en hebben veel vrouwen positief gereageerd op deze advertentie. Van het buitenreclame bedrijf Exterion Media op de treinstations heb ik nog geen reactie.

Als vrouw ken je het volgende fenomeen wel: ‘The main goals of women’s lives is to please men’. Dit doel leeft onbewust of bewust in sommige vrouwen als je goed om je heen kijkt. Vrouwen zijn er om aandacht te trekken van mannen, althans dat denken veel mannen en vrouwen blijkbaar, anders stond deze advertentie hier niet voor mijn neus. Iedereen lijkt het goed te keuren of de tegenstanders zijn machteloos, vergelijk het maar met het vluchtelingenprobleem.

Hoeveel vrouwen hebben de vraag weleens niet gekregen van een man over de grootte van hun cupmaat van hun beha. Toevallig heb ik die vraag van een man aan een vrouw twee weken geleden nog gehoord, in de trein zelfs. Maar wat ik veel raarder vind is dat ik nog maar één vrouw vervolgens gehoord heb over welke cupmaat een man zou gebruiken voor de grootte van zijn ballen. Het valt me op dat er geen halfnaakte man op de advertentie staat. We leren jonge meisjes en jonge jongens, én zelfs volwassen aan dat vrouwen geen ‘sexual human beings’ kunnen zijn zoals mannen dat zijn. We verlagen ons tot het niveau van de songtekst van ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke van twee jaar geleden, met ‘Good Girl’ en ‘It’s supposed to hurt’, wat het belang van verkrachters heeft geholpen. Nee, slachtoffers van verkrachting doen er niet toe. Wat vrouwen vinden en willen is niet zo belangrijk. Als vrouwen geen gil geven, als de tegenstanders van het vluchtelingenprobleem geen gil geven, dan gaan we met z’n allen mee akkoord, toch?

Mijn vraag aan vrouwen is: Hoeveel plezier willen jullie in de seks? Koop je een sexy lingeriesetje of beschrijf je aan mij op twee A4 pagina’s, wat een man voor jou moet kunnen doen én zijn zodat jij de grootste plezier krijgt in bed? Van mannen heb ik het al keihard gehoord… nu jullie nog.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Marie Jo lingerie advertenties op treinstations
Sluiten