Beste humpydumpy

lars burger 5 okt 2015 / 20:35 uur

Beste humpydumpy

15 jaar is onze ziel verbonden als takken verstrengelt door de storm van liefde. Gevormd als het jonge groen van de boom en verdord als de herfst met uitzicht op het voorjaar. Met wortel tot diep in de grond voedend van de liefde en op de mooiste momenten staan we in bloei met de krachtig hoop op nieuw leven om onze bloemen te laten vallen met de kans op nieuw geluk. We trotseren regen wind en kou maar op de dagen dat de zon schijnt worden we warm op onze bast dat doorstraalt naar binnen wat onze levenselixer doet stromen en onze takken net iets steviger worden en we in een innige omhelzing het gevoel van alles voor elkaar te zijn. De liefde van de eeuwige verstrengeling waar onze kinderen groeien onder onze takken beschermt door ons blad en bloemen en ze dansen op de wind in een regen van onze bloesem .De geur van elke seizoen. In de vreugde en de jonge geest van de lente de warmte van de zomer de druk van de herfst en de donkere tijden van de winter zou ik je nooit los laten uit mijn eeuwige omstrengeling van mijn takken. Geklemd om je zo mooie schors gevormd door je leven de sporen van geluk en verdriet maar dit alles maakt je zo mooi dat ik blij bent dat ik mijn bast tegen de jouwe mag drukken je ondersteunen als je het zwaar hebt en dat je ook op mij kan leunen als de wind niet uit de goeie hoek waait samen voor altijd .Dat is wat onze leven zaait.

l.b

Reageer op artikel:
Beste humpydumpy
Sluiten