Gay Pride de false imago van homosexualiteit

benimellal 31 jul 2015

Enkel jaren geleden toen de onbekend Achmed Baâdoud plotseling en vooral onterecht wint de verkiezingen ten kost van Ahmed Marcouch om het leiderschap van de PvdA in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West , niemand wist wat spelt daar achter. Bij sommigen was er sprak van stemfraudering , terwijl dat was al heel duidelijk dat Achmed Baâdoud zou winnen, iedereen zou van Ahmed marcouch die dag kunnen winnen, zelfs geert Wilders

maakt daar een reel kans, simpele omdat Ahmed Marcouch tolereert homos, en als je dat doet dan ben je de grote vijand van Arabieren en vooral Marokkanen. dus welke

Arabier of Marokkaan zou achter Ahmed marcouch staan dan ?? niemand, dus dat was niet onverwacht dat al hun stemmen werden naar zijn tegenstander gestroomd.

Homosexualiteit voor Arabieren blijft iets onbegrijpelijk , net als islam bij westers of nog erger. want behalve Ahmed marcouch er is geen enkel Arabier op aarde die in staat om dat te kunnen begrijpen, maar je kunt ze daar niet veel verwijten , want in de Arabish taal bestaat geen enkel naam of woord van homosexualiteit , en zelfs in de koran bestaat dat gewoon niet…al als je met een "moslim" wilt daar over praten krijg je wel een lawine van interpretaties, en ook vreemde en raar namen van homosexualiteit, terwijl geen enkel van klopt of heeft iets te maken met de "echt" homosexualiteit , en dat allemaal noemen ze jihad dus, moet ik nou de imam Elmoumni als een voorbeeld hier gebruiken? maar ja ze blijven toch van stuk onschuldig, en nog onschuldig als je naar het gedraag van veel homos kijkt…vooral tijdens de grote show als de Gay Pride ! daar zie je alleen maar beelden van de mentaliteit van meest homos, maar bijna niks over homosexualitet en dat is best jammer.

Het is bijna hetzelfde scenario met islam en moslims bij westers, die zijn allemaal bang van islam en islamiseren . we kennen allemaal hoe geert Wilders hekelt aan islam, en hoe probeert hij dat nog te spreiden bij westers gemeenschap, terwijl zijn visie is gemaakt alleen vanuit het gedraag van "moslims", want hij weet totaal geen bal van Islam, als hij dat gedaan heeft zou hij net als veel westers heel dankbaar zijn aan islam en had hij al kunnen beseffen dat zonder islam die moslims worden alleen maar nog erger. want er is bijna geen echt moslim meer in deze wereld sinds onze Profeet Mohammed (v.z.m.h.)…nu krijgen we nog die kakkerlakken van Isis, die moeten veel respect hebben aan die homos met blote billen in de boot tijdens de Gay pride !

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gay Pride de false imago van homosexualiteit
Sluiten