Metro en ANP
Metro en ANP Sport 23 apr 2020 / 14:33 uur

EK voetbal 2021 blijft EURO 2020 heten

Het EK voetbal blijft EURO 2020 heten, ondanks dat het naar de zomer van 2021 is verplaatst. Dat heeft de UEFA donderdag bekendgemaakt. 

De UEFA had al veel artikelen met de naam EURO 2020 laten maken. Die hoeven nu niet te worden vernietigd. De Europese bond wilde komende zomer de 60e verjaardag van het EK vieren met een eindronde in maar liefst twaalf landen.

Amsterdam

De UEFA onderzoekt of alle twaalf speelsteden ook volgend jaar beschikbaar zijn. De Johan Cruijff ArenA wil de drie groepswedstrijden van het Nederlands elftal en een achtste finale graag weer naar Amsterdam halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
EK voetbal 2021 blijft EURO 2020 heten
Sluiten