Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 22 dec 2017 / 09:59 uur

Onprofessionele Kramer eet broodje kroket in de rust

Feyenoord plaatst zich donderdag voor de kwartfinale van de KNVB Beker door in eigen huis met 3-1 af te rekenen met Heracles Almelo. Dat klinkt als een normale avond, maar toch is er een kleine rel ontstaan bij de Rotterdammers.

Kroket

Het gaat om Michiel Kramer. De reservespits van Feyenoord at in de rust van de wedstrijd een broodje kroket, terwijl hij op het veld stond te praten met een van de medewerkers van de club.

In de studio van FOX Sports, die de etende Kramer vastlegde op beeld, werd er gelijk schande gesproken over de uiterst onprofessionele aanvaller en ook zijn trainer Giovanni van Bronckhorst is op zijn zachtst gezegd niet blij met de actie.

„We gaan het er met Michiel over hebben. Het eten van een broodje kroket is lekker, maar niet tijdens de wedstrijd. Dat lijkt me vanzelfsprekend", zo vertelde de trainer na afloop tegen de voetbalzender.

Einde bij Feyenoord

Het zal Kramer hoe dan ook niet helpen in zijn toch al beroerde situatie bij Feyenoord. Doorgaans is hij de tweede keus achter Nicolai Jørgensen, maar sinds afgelopen week lijkt hij zelfs nog een plek gezakt te zijn in pikorde. Op bezoek bij Sparta kreeg de piepjonge Dylan Vente namelijk de kans en die bekroonde zijn optreden met een doelpunt.

Voor Kramer – die vorig seizoen al eens uit de selectie werd gezet door Van Bronckhorst, nadat hij weigerde mee te doen aan een training met de reserves.

Buiten de selectie

Feyenoord heeft even na elf uur laten weten dat Kramer is gestraft voor het kroketincident. Hij is buiten de selectie gelaten voor het duel tegen Roda JC van komend weekend en de trainingen in de aanloop daar naartoe. Ook moet hij een boete betalen.

„Deze actie van Michiel is onprofessioneel en wat ons betreft ontoelaatbaar. Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onprofessionele Kramer eet broodje kroket in de rust
Sluiten