Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 1 nov 2017 / 16:57 uur

Duizenden fans het veld op, training wordt gestaakt

Onwaarschijnlijke beelden vanuit Caïro, Egypte, waar duizenden fans van Al Ahly de spelers een hart onder de riem steken. De voetbalploeg bereidt zich voor op de return van de finale om de CAF Champions League (Afrikaanse Champions League) tegen het Marokkaanse team Wydad Casablanca van komende zaterdag. Op de laatste vrije training op eigen grond kwamen maar liefst duizenden fans af.

Steun

Leuk die steun, maar de fans bleven alleen niet op de tribune zitten. Ze kwamen massaal het veld op, waardoor de training al snel gestaakt moest worden. Al Ahly kan zich in Marokko voor de negende keer tot Afrikaans kampioen kronen, goed voor een record.

https://www.youtube.com/watch?v=AMdwTCIfF9M

Return

De heenwedstrijd in Caïro eindigde afgelopen zaterdag in 1-1 door goals van Momen Zakaria en Achraf Benchargui. De wedstrijd werd gespeeld in het Borg El Arab Stadion, waar 70.000 van de 86.000 stoeltjes bezet waren. De return van komende zaterdag (aftrap om 21.00 uur) wordt gespeeld in het Stade Mohammed V in Casablanca, waar plek is voor 45.000 toeschouwers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duizenden fans het veld op, training wordt gestaakt
Sluiten