Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 29 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

PSV doet Bakkali nieuwe aanbieding

PSV heeft Zakaria Bakkali afgelopen dinsdag opnieuw een aanbieding gedaan. „Het gaat om een drie-jarig contract", aldus zijn zaakwaarnemer Marcel Veerman. Technisch manager Marcel Brands bevestigt de woorden van Veerman. „We hebben Zakaria een nieuwe aanbieding gedaan, nu is het afwachten."

Veerman ging ook nog even in op het nieuws dat zijn cliënt zou zijn overgestapt naar Jorge Mendes, zoals verschillende Belgische media eerder hadden gemeld. De Portugese supermakelaar vertegenwoordigt verschillende wereldsterren waaronder Falcao en Cristiano Ronaldo.

„Ik ben net terug uit Portugal", aldus Veerman. „En daar heb ik ook met Jorge gesproken. We hebben het over van alles gehad, want het is natuurlijk de transferperiode. Verder kan ik weinig kwijt over die gesprekken. Zakaria is in ieder geval nog steeds mijn cliënt en we beraden ons over het aanbod dat PSV heeft gedaan."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.