Iris Hermans
Iris Hermans Opvallend 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

‘Piemelfilmpje’ Mocro Maffia-acteurs die jonge fan uitdagen wekt woede op

Bedoeld als een geintje, maar wel een grap die totaal niet lekker valt bij mensen. Mocro Maffia’s Bilal Wahib en Oussama Ahammoud gingen gisteren live op Instagram en daagden een fan uit z’n piemel te laten zien. Het filmpje gaat nu rond op Twitter.

De zedenpolitie van Amsterdam onderzoekt het filmpje van Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20). In de video, die rondgaat op Twitter, zouden de acteurs een fan hebben uitgedaagd tijdens een Instagram Live-sessie tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Volgens twitteraars is de jongen rond de twaalf jaar oud.

https://twitter.com/dollfrican/status/1374499773667966979

Dure grap van Bilal en Oussama

In het kader van ‘een uit de hand gelopen grap’ gingen Bilal en Oussama gisteravond live op Instagram. De jongen zou zeventienduizend euro van de acteurs krijgen als hij zijn geslachtsdeel zou laten zien. De jongen deed dit in de video voor de ogen van duizenden kijkers.

Op de beelden is te zien hoe Bilal, Oussama en de minderjarige jongen in beeld zijn terwijl de laatstgenoemde zijn geslachtsdeel laat zien. Bilal en Oussama gieren het uit als blijkt dat het gelukt is de jongen zo ver te krijgen. „Hij heeft zijn piemel gewoon laten zien”, horen we Bilal, of misschien beter ‘Bilul’, zeggen terwijl beide acteurs keihard lachen.

Zedenpolitie over video Instagram

De zedenpolitie van Amsterdam bevestigt dat de zaak bekend is en in behandeling is. Meer kan de woordvoerder er nog niet over zeggen. „Dat is in deze fase echt nog te vroeg.” Bilal en Oussama hebben zelf nog niet gereageerd op de clip. Hun management was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Johnny de Mol ontkent forse beschuldigingen ex-verloofde: ‘Gaat te ver’

Reacties Twitter op Mocro Maffia’s Bilal en Oussama

Op Twitter reageren mensen verbolgen en vol ongeloof op ‘de grap’ en de #BoycotBilal en #BoycotOussama zijn niet van de lucht. „Hold up… Bilal Wahib en Oussama Ahammoud hebben zojuist een minderjarige gevraagd/zodanig gemanipuleerd dat hij zijn geslachtsdeel liet zien?! What the fuck. WHAT THE FUCK”, schrijft KRO-NCRV journaliste Charisa Chotoe. Zij deelt beelden van het filmpje, waarin de jongen bewust niet te zien is.

Oproepen aan het adres van radiostations worden gedaan om de muziek van de twee acteurs slash zangers niet meer te draaien. „Zulk gedrag moet niet beloond worden. Het is gevaarlijk, pedofiel gedrag. Als je je podium op deze manier gebruikt, ben je voor mij het podium niet waard”, schrijft iemand.

Een ander voorspelt dat Bilal zijn kinderprogramma op BNNVARA nu wel op zijn buik kan schrijven.

https://twitter.com/Roowdje/status/1374627511460585476

Ook reageert iemand in de taal van Mocro Maffia. „Dus Bilal Wahib en Oussama laten een 11/12 jarige jongen zijn geslachtsdeel zien op live voor duizenden kijkers? Kanker pedofielen fame is naar jullie hoofd gestegen.”

Er hing een grote penis in Nijmeegs bushokje en niemand weet van wie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.