Shazney Redan
Shazney Redan Opvallend 1 dec 2020 / 16:35 uur

Ruzie om zak chips eindigt in massale knokpartij

Tien mensen zijn gewond geraakt bij een massale vechtpartij tussen twee families. Het incident gebeurde gistermiddag in het Duitse Bielefeld (Noordrijn-Westfalen). De aanleiding van het gevecht tussen ongeveer twintig mannen en vrouwen, was een ruzie tussen vier meisjes om een zak chips.

Dat meldt het Duitse Westfalen Blatt. Volgens Duitse media zouden beide betrokken families afkomstig zijn uit Bulgarije en Roemenië.

Zak chips

Vier meisjes uit beide families zouden rond de klok van 17.00 uur ruzie hebben gekregen om een zak chips. Getuigen probeerden de tieners uit elkaar te halen. Volgens de politie sloegen twee getuigen alarm nadat de families van de vier meiden naar beneden kwamen en hun woede richtten op de ooggetuigen. Toen de politie aankwam gingen de twee families met elkaar op de vuist. De gebeurtenis speelde zich af voor de deur van het flatgebouw waarin ze wonen.

7 patrouillewagens

De politie kwam ter plaatse met zeven patrouillewagens. Bij aankomst troffen ze twintig tot dertig vechtende mannen en vrouwen aan. „De vechtpartij tussen beide families was niet het eerste incident. Tussen beide families heerste al een tijd enige spanning”, zegt een woordvoerder.

Volgens de woordvoerder stopte het gevecht pas nadat de agenten zich hadden gericht tot de twee familiehoofden. Ze werden op de mogelijke strafrechtelijke gevolgen van het incident gewezen. De massale vechtpartij heeft tien slachtoffers veroorzaakt met lichte verwondingen. Daarnaast worden alle betrokkenen aangeklaagd voor het toebrengen van lichamelijk letsel.

Lees ook: Vakantie verpest: man laat vrouw achter na ruzie, rijdt 900 km naar huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruzie om zak chips eindigt in massale knokpartij
Sluiten