Metro
Metro Opvallend 25 nov 2020 / 13:14 uur

Bruidegom ‘verpest’ bruiloft als hij grote blunder begaat tijdens lapdance

De mooiste dag van je leven eigenhandig verpesten, het zal je maar gebeuren… Een pasgetrouwd stel kwam heel dicht bij dat doemscenario. De bruidegom deed namelijk een ‘sexy’ dansje voor zijn kersverse bruid, maar hij was even te uitbundig en het ging pijnlijk mis.

Gelukkig kon zijn bruid er (achteraf) om lachen, zo deelde ze zelf de beelden op TikTok. Op de video is te zien hoe de bruidegom tijdens het trouwfeest een dansje doet voor zijn kersverse vrouw. Hij geeft haar, met ontbloot bovenlijf, een soort lapdance en wil zich op een spectaculaire manier omdraaien. Dat ging alleen niet helemaal goed, zijn voet had waarschijnlijk over haar hoofd moeten gaan, maar die komt hard tegen haar hoofd.

@gaudsquad

Reply to @tigervibe sooo I cried for a bit and he felt insanely bad but it was fine because we ended up partying until 8 am with our best friends

♬ original sound – The Gaudettes

‘Trouw niet met Karate Kid’

Gelukkig ontfermt de man zich meteen over zijn vrouw, hij pakt voorzichtig haar hoofd vast en lijkt haar een kus te geven. Toch werd het voor zijn echtgenote even te veel: ze moest naar binnen om bij te komen.

„Hoe mijn echtgenoot ons huwelijk verpestte. Ik heb even gehuild en hij voelt zich er enorm slecht over, maar uiteindelijk kwam het goed en hebben we tot 8 uur ’s morgens gefeest met onze vrienden”, schrijft ze erbij.

De video werd door meer dan 100.000 mensen bekeken en lokte heel wat reacties uit. „Bericht aan mezelf: trouw niet met Karate Kid”, en „Getrouwd en gescheiden in dezelfde nacht”, klinkt het onder meer.

Lees ook: Auto rijdt tegen hek kantoor Merkel: ‘Verdomde kinderen en oude mensen moordenaars’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom ‘verpest’ bruiloft als hij grote blunder begaat tijdens lapdance
Sluiten