Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 12 sep 2020 / 09:43 uur

Gender reveal party gaat pijnlijk mis: ‘Nu heb je geen sterilisatie meer nodig!’

De bekendmaking van het geslacht van je baby is altijd spannend, maar bij deze gender reveal party was de bekendmaking vooral pijnlijk. Vooral voor de vader.

Tom en Kristin Cressotti nodigden onlangs hun familie en vrienden uit, omdat ze het geslacht van hun baby bekend wilden maken, zoals gebruikelijk op een gender reveal. Dat deden ze thuis, in het Amerikaanse East Longmeadow, in de staat Massachusetts. Ze maakten daarbij gebruik van een poederkanon. Je weet wel: is de poeder roze, dan wordt het een meisje, bij een blauwe poeder is er een jongen op komst.

Koker ondersteboven

Met hun 4-jarige dochter tussen hen in, bereidt het stel zich voor om de rookbommen de lucht in te schieten.

Maar het koppel begrijpt de instructies niet helemaal en houdt de koker ondersteboven. Het resultaat? Een pijnlijk kruis voor de vader, die kermend van de pijn op de grond gaat liggen.

Have a gender reveal they said, it will be fun they said……PSA read instructions first! 💙💙💙💙💙Tom CrThis video is exclusively managed by Kennedy News and media. To license or use in a commercial player please contact ‪news@kennedynews.co.uk.‬

Gepostet von Kristin Lyn am Sonntag, 30. August 2020

Gender reveal party goes viral

Op de video, die het stel deelde op Facebook, horen we een van hun vrienden lachen: „Nu heb je geen sterilisatie meer nodig”.

De video gaat viral en is inmiddels meer dan 750.000 keer bekeken. Aan het Amerikaanse tv-programma Today vertelt het stel dat ze voor deze rookbommen hadden gekozen, omdat deze „wel 9 meter de lucht in zou gaan, en zo een uniek beeld zou creëren”. Nou, dat gebeurde.

Pijn van korte duur

Gelukkig was de pijn voor vader van korte duur. „Tom raakte niet gewond en was na enkele minuten weer de oude. Hij vond het gewoon bizar dat we de kokers blijkbaar toch verkeerd vasthielden.” 

Bedekt onder de blauwe rook, viert het stel even later dat er een zoon op komst is. Hij wordt in februari volgend jaar verwacht.

Lees ook: ‘Man doodt zwangere vrouw (24) en steelt baby uit de buik’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Gender reveal party gaat pijnlijk mis: ‘Nu heb je geen sterilisatie meer nodig!’
Sluiten