Erik Jonk
Erik Jonk Opvallend 23 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Trend? Je kat lekker in een oude televisie laten slapen

Verschillende kattenbezitters laten hun kat lekker slapen in een oude televisie. Hebben we weer eens te maken met een opvallende trend?

Op Instagram lijkt het er al wat op. Tientallen enthousiaste katteneigenaren veranderen oude tv’s in een top-bedje voor hun geliefde huisdieren. Om ‘dergelijke stijlvolle ruimtes’ voor katten te creëren, verwijderen de kattenliefhebbers, zo is op sociale media te zien, verschillende onderdelen van het televisietoestel.

Een foto van een kat in een oude tv

Kat in een vintage bed

Zo bezorgen zij hun huisdier een heus vintage bed. Voor deze (opkomende) trend worden namelijk vooral televisies uit grootmoeders tijd gebruikt. Zo heb je niet alleen een comfortabele plek voor de kat om uit te rusten, maar heb je er gelijk ook een geweldige woonaccessoire bij.

Een foto van een kat in een oude tv

Staat er bij je ouders op zolder niet zo’n coole tv van weleer? Bij de kringloopwinkel of op de rommelmarkt is vast nog zo’n prachtexemplaar te vinden. Voor een paar tientjes heb je vast zo’n apparaat, waar grote gezinnen vroeger gezamenlijk met fris gewaste haartjes naar keken, op de kop getikt.

Een foto van een kat in een oude tv

Een goede hashtag voor een mooi overzicht hebben we nog niet kunnen vinden. Maar wie de katten op deze foto’s bekijkt, ziet alleen maar tevreden huisdierenblikken.

Een foto van een kat in een oude tv

Lees ook: Hierom zit je kat graag op je toetsenbord

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.