Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Opvallend 26 jul 2020 / 20:30 uur

Agenten totaal verbijsterd nadat ze jongetje (11) betrappen achter stuur

Agenten in de Hoeksche Waard sloegen dit weekend steil achterover van verbazing toen ze een grote auto controleerden op een dijk in Numansdorp. Achter het stuur zat een jongetje van 11 jaar.

De auto trok de aandacht toen het voertuig heel abrupt stopte op een kruising. Daarop besloten de agenten het voertuig te controleren om te kijken of alles wel goed ging.

Niet ouder dan 12

Toen de raampjes open gingen wisten de agenten niet wat ze zagen. De jongen die achter het stuur zit, schatten de agenten niet ouder in dan 12. In de auto zat ook nog een man op de passagiersstoel.

Babyface

„Nu kan het wel eens voorkomen dat iemand een babyface heeft, dus we spraken de twee personen rustig en professioneel aan”, schrijft de politie op Facebook. De man stapte vervolgens uit de auto en bood zijn excuses aan. Hij had het jongetje een rondje laten rijden omdat het zo rustig was op de weg, schrijft de politie.

Toen de agenten hoorden dat de jongen pas 11 jaar oud was, waren zij totaal verbijsterd. ,,Hij reed op de openbare weg, alleen achter het stuur, In een grote zware auto. Dit verzin je niet.” Toen de agenten de verbazing te boven waren, maakten ze proces verbaal op.

Lees ook: Zorgen over aantal vlinders in Nederland: veel minder vlinders geteld dan tien jaar terug

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Agenten totaal verbijsterd nadat ze jongetje (11) betrappen achter stuur
Sluiten