Amarins de Boer
Amarins de Boer | LinkedIn Opvallend 20 mei 2020 / 09:58 uur

Bassie en Adriaan zijn op zoek naar hun grootste fan

Bassie en Adriaan gaan op zoek naar hun grootste fan. Tijdens een online pubquiz wordt aan de hand van negentig vragen bepaald wie zich de grootste kenner van het televisieduo mag noemen.

Tijdens de vragen passeert een schat aan uniek materiaal de revue. De beelden zijn samengesteld door de officiële archivaris van alle materialen van de clown en de acrobaat. Ook Robin de robot zal zijn opwachting maken.

Een vraag als ‘Hoe heet de robot van Bassie & Adriaan?’ zal niet voorkomen, maar wel vragen als: ‘In welke serie is Robin de Robot gebouwd?’ „We houden het niveau hoog, maar zorgen voor een mix aan verschillende soorten vragen”, laat het duo weten.

Wie de grootste kenner van Bassie en Adriaan?

De broers Frans en Peter van Reijen, bekend van de populaire YouTube-serie Simsala Saartje, presenteren de quiz op zaterdagavond 30 mei. Dat doen ze op het YouTube-kanaal van Bassie en Adriaan. Deelname is gratis, aanmelden niet nodig en meespelen kan zowel individueel als in teamverband.

De quiz gaat rond 19.30 uur van start. Rond die tijd verschijnt er op de website van Bassie en Adriaan een formulier met vragen en antwoorden die deelnemers kunnen gebruiken. De winnaar ontvangt een prijzenpakket met unieke goodies én een oorkonde.

Populair duo

De populariteit van het inmiddels bejaarde duo is nog altijd onverminderd hoog. Hun vroegere avonturen vinden gretig aftrek via hun eigen YouTube-kanaal; sinds het begin van de corona-lockdown worden de oude afleveringen dagelijks honderdduizenden keren bekeken.

Lees ook: Drommels! Bassie en Adriaan megasterren op YouTube

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bassie en Adriaan zijn op zoek naar hun grootste fan
Sluiten