Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 18 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Heel Eindhoven klapt voor levensredder Lennart Thy

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag 18 maart.

Eerbetoon Thy

Voetbal is leuk, spannend, mooi en nog heel veel meer, maar toch altijd een bijzaak. Zo werd deze week nog maar eens benadrukt door Lennart Thy. De spits van VVV-Venlo ontbrak op bezoek bij PSV, omdat hij als stamceldonor een leven kon redden. In Eindhoven werd er zowel voor als tijdens de wedstrijd aandacht besteed aan de actie van de aanvaller. Ook bij diverse andere clubs waren er dit weekend al spandoeken te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=y_EyfPwYq5s

Commando…

Iemand conditioneren? Dat kan perfect. Dat bewees Victor Mids in zijn programma MINDF*CK nog maar eens. Met een belletje en een paar helpers weet hij nieuwkomers in de wachtkamer perfect af te richten.

Groene hemel op St. Patricks Day?

Nou niet helemaal. Maar NASA deelde de oorspronkelijk in 2015 gemaakte kiekjes wel op de eerste feestdag. Wat je ziet is het effect van het Noorderlicht met op de voorgrond op aarde Ierland. Ook het ISS deelde wat groene foto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.