Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 27 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Tienen bij eerste liveshow The Voice

Het was weer een memorabele avond voor de kijkers en deelnemers van The Voice. Vrijdagavond vond de eerste liveshow plaats en naast de gebruikelijke kritiek, was er deze keer ook veel lof.

Coach Anouk deelde ook deze avond een aantal onvoldoendes uit, waaronder eentje aan haar eigen pupil Gideon Luciana, die ze een 5 gaf.

Tienenregen

Tot aan het optreden van Samantha Steenwijk, waar de eerste 10 van de avond werd uitgedeeld. Daarna bleef het tienen regenen. Het was het optreden van kandidaat Jim van der Zee dat de kroon spande. De coaches waren het unaniem eens en gaven de zanger allen een 10. „Het is geweldig. Die gitaar hoort echt om je nek. Eindelijk iemand die het gewoon wel kan” aldus Waylon. Zijn eigen coach Anouk gaf ook een 10. „Ik vind jouw stem, vooral met dit nummer, echt betoverend mooi.”

https://www.youtube.com/watch?v=eCjDgzhhy3Y

Naast kandidaat Jim, viel ook het optreden van Demi van Wijngaarden in de smaak. De oud-deelneemster van The Voice Kids wist ook op een groter podium indruk te maken. Waylon gaf haar een 10 en het publiek een 8,63.

Karaokebar

Het was niet voor iedere deelnemer een succesvolle avond. Gideon, Marchiano en David moesten het programma verlaten. David kreeg na zijn optreden stevige kritiek. Anouk zei: „Leuk voor een karaokebar. Ik ga niet naar je concerten. Het boeit me gewoon niet.”

De talentenjacht was het best bekeken programma van de avond. Ruim twee miljoen kijkers zagen Jim van der Zee en Demi Wijngaarden indruk maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.