Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 26 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Hilarisch: Katten spelen beroemde scène uit The Lion King na

Een TikTokster kon onlangs genieten van een uitvoering van The Lion King in haar slaapkamer. Haar katten imiteerden (toevallig) de beroemde ‘sterfscène’ uit de film.

TikTokster Mariah Garrett haalde onlangs haar bed uit elkaar en zette haar matras om die reden tegen de muur. Haar twee katten vonden dat maar wat leuk en in een mum van tijd zaten ze erbovenop.

Katten spelen scène na uit The Lion King

Op videobeelden is te zien hoe de zwarte kat zijn kameraad plots een duwtje geeft waardoor het dier bijna van de matras valt en zich vastklampt aan de bovenkant van de matras. Vervolgens maakt de zwarte kat het helemaal af door met zijn pootje op de andere kat zijn pootje te tikken. Gevolg: de kat glijdt steeds verder af en valt langzaam op de grond…

Het tafereel doet denken aan de sterfscène uit The Lion King. Daarin doet Scar net hetzelfde met zijn broer Mufasa. Alleen speelde zich dat af op een hoge rots en overleefde Mufasa dat niet.

‘Ze verdienen een Oscar’

Het filmpje is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken. „Ze verdienen een Oscar hiervoor”, „Het is gewoonweg perfect getimed”, „Katten zijn zo gemeen”, „Oh mijn God, dat is precies hetzelfde als in de film”, en „Ik kan niet stoppen met lachen!”, klinkt het onder meer in de reacties.

@mariahgarrett_

Repost: my TikTok from Nov ‘20 🐈‍⬛ #TWDSurvivalChallenge #MaxPlumpJump #TostitosUnspokenBonds #citypop #catsoftiktiok #cat #beautyreview #justvibing

♬ original sound – mariah

Ter vergelijking de echte sterfscène uit The Lion King:

Lion King nu al succesvolste Disneyfilm in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.