Evie Westland
Evie Westland Good vibes 13 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Vliegtuigpassagier helpt klagende buurman aan raam

De meeste mensen zitten in een vliegtuig het liefst aan het gangpad. Zo kunnen ze lekker gaan en staan waar ze willen, zonder over hun eventuele buren heen te moeten klimmen.

Mocht zo’n felbegeerd plekje aan het gangpad niet meer vrij zijn, is de stoel bij het raam waarschijnlijk de beste tweede optie. Je moet maar liefst twee mensen wakker maken voor een korte plaspauze, maar om dat te compenseren heb je in ieder geval wel een lekker uitzicht en kun je de hele vlucht Instagram-waardige kiekjes schieten.

Dubbel bekocht

Je moet je dus wel dubbel bekocht voelen als je een plek hebt gekregen aan de raamkant van het vliegtuig… maar dan zonder raam. Een passagier van een Japans vliegtuig begreep dan ook volledig dat haar buurman bij de stewardess geen drankje maar „een raam” bestelde.

Ze besloot de man een handje te helpen en tekende eigenhandig een raam. Maar of de man er blij mee was? Oordeel zelf:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.