Jasper Kars
Jasper Kars Good vibes 28 okt 2017 / 21:30 uur

Halloween-outfit van een hond als dweil gaat viral

Als je nog nadenkt over wat je gaat aantrekken als Halloween-outfit of als je er al eentje hebt: de prijs voor beste Halloween-outfit kan je vergeten. Deze gaat namelijk naar Keki, een harige hond die als vloerdweil verkleed is.

Niet alleen een enorm realistische outfit, hij is ook nog eens hilarisch. Foto’s van de Hongaarse puli hond gehuld in Halloween-outfit gingen de afgelopen dagen de wereld over. Niet zo gek ook met Halloween voor de deur. Voor als je niet bekend bent met Hongaarse puli’s: dit zijn langharige rashonden die echt wel wat weg hebben van een vloerdweil.

De keuze voor Keki’s Halloween costume was dit jaar dus erg makkelijk.

That would be a mop dog, also known as a Puli. A crowd favorite 🙂

Gepostet von 2 Point Farm, LLC am Montag, 23. Oktober 2017

https://twitter.com/soft_gradient/status/922203812533866496

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halloween-outfit van een hond als dweil gaat viral
Sluiten