Metro en ANP
Metro en ANP Podcasts 28 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Netflix gaat Nederlandse podcast maken

Netflix komt met een Nederlands podcastkanaal. De eerste aflevering van De Netflix NL Podcast is vanaf 1 november gratis beschikbaar via iTunes en SoundCloud, zo maakte de streamingdienst zaterdag bekend.

De eerste podcast staat in het teken van Stranger Things. In deze aflevering zijn Adam en Christina Curry te gast om samen het tweede deel van de populaire serie bespreken. Adam Curry is een icoon uit de jaren tachtig, de periode waarin Stranger Things zich afspeelt.

Netflix wil “met regelmaat” nieuwe podcasts op het kanaal gaan aanbieden. Een podcast is een audio-opname die op aanvraag wordt aangeboden via een app. Netflix is de eerste Nederlandse online-entertainmentservice die een podcastkanaal start.

Stranger Things 2 is sinds vrijdag te zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Netflix gaat Nederlandse podcast maken
Sluiten