Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 21 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Kinderen met handicap dolblij met nieuw waterpark

Amerikaanse kinderen met een handicap kunnen hun geluk wellicht niet op deze zomer. Het gloednieuwe Morgan’s Inspiration Island in San Antonio, Texas, is ’s werelds eerste waterpark dat zich specifiek richt op deze doelgroep. Tijdens het openingsweekend beleefden honderden kinderen al de dag van hun leven.

„We beloven deze kinderen een plek te geven waar ze kunnen spetteren en spelen zonder belemmeringen, in een veilige en comfortabele omgeving”, stelde Gordon Hartman, oprichter van het park, voorafgaand aan de opening op de eigen website. Hij heeft met meerdere specialisten gewerkt om kinderen met allerlei verschillende handicaps een onbezorgde dag te laten beleven.

Het gehele park is toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn bovendien gratis waterproof rolstoelen beschikbaar. Via armbanden kunnen ouders te allen tijde de precieze locatie van hun kinderen achterhalen. Kinderen met een handicap krijgen gratis toegang tot het park, dat een uitbreiding is van Morgan’s Wonderland.

Ben je benieuwd hoe het park er precies uitziet? Klik dan hier.

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kinderen met handicap dolblij met nieuw waterpark
Sluiten