Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 29 okt 2016 / 18:10 uur

Vrouw zit klem met hoofd in Halloweenpompoen

Oeps: een Amerikaanse dame dacht een leuk grapje uit te halen toen ze samen met haar moeder, broertjes en zusje bezig was om pompoenen uit te hollen voor Halloween. Ze stak haar hoofd in een van de enorme gevaartes, maar dat had ze beter niet kunnen doen…

Het gaat om Rachel Ralphs, die gezellig met de familie aan tafel zit bij het pompoen uitsnijden. Moeder Kristy filmt het tafereel, ook als Rachel besluit haar hoofd in de pompoen te steken. Al grappend en grollend wordt het hele schouwspel vastgelegd op camera, maar als Rachel haar hoofd met geen mogelijkheid meer uit het gevaarte krijgt, lijkt de sfeer om te slaan.

Lekker zingen en paniek

De broertjes van Rachel blijken het tafereel nogal grappig te vinden en zingen – terwijl Rachel steeds erger in paniek raakt – vrolijk liedjes terwijl er van alles geprobeerd wordt om het meisje te bevrijden. Ook Kristy lijkt de lol er wel van in te zien en blijft vrolijk door filmen.

Als Rachel uiteindelijk bevrijd wordt door haar vader, meldt ze dat ze het idee had dat het grappig was om haar hoofd in de pompoen te steken. Dat was het zeker: het filmpje dat door de ouders van Rachel op YouTube is geplaatst, is inmiddels al honderduizenden keren bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw zit klem met hoofd in Halloweenpompoen
Sluiten