Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 7 sep 2016 / 13:35 uur

Noorse man met testikel vast in Ikea-krukje

Een 45-jarige Noor gaat viral omdat hij moppert over een kruk van Ikea die hij onlangs onder de douche gebruikte. De man kwam met zijn testikels klem te zitten tussen de gaten van de zitting van het krukje. Claus Jørstad deelde de klacht op de Facebookpagina van het Zweedse meubelwarenhuis.

Claus Jørstad. Foto: Facebook

Jørstad heeft een knieblessure en gebruikte daarom een krukje onder de douche. Toen hij op het krukje zat te douchen, gleden zijn testikels per ongeluk door een van de gaten in het krukje. Door het warme water zwol zijn zaakje op en kwam het klem te zitten. „Ik kon geen kant meer op”, schrijft de man op Facebook.

De Noor bleef rustig zitten en probeerde te bedenken hoe hij zichzelf uit de situatie kon redden. Uiteindelijk bevrijdde hij zichzelf door koud water uit de kraan te laten stromen, daardoor krompen zijn testikels weer.

Ikea reageerde nonchalant op het bericht van Jørstad. De afdeling klantenservice adviseerde de man het krukje niet meer onder de douche te gebruiken en zich desnoods met een washandje te wassen. Het bericht van de openhartige man gaat inmiddels viral.

Het Marius-krukje is in Nederland te koop voor 3,99 euro.

https://www.facebook.com/10153848880697551

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Noorse man met testikel vast in Ikea-krukje
Sluiten