Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 mei 2016 / 13:19 uur

Russische ridder haalt drone neer met speer

Vergeet roofvogels of zelfs bazooka’s; een simpele speer is genoeg om af te komen van een vervelende drone. Dat bleek het afgelopen weekend in Centraal-Rusland.

De Rus Gennady Tolcheyev was met zijn drone aanwezig tijdens het historisch evenement Rusborg in de provincie Lipetsk, waar verklede deelnemers het leven in de Middeleeuwen nadeden. Een van de aanwezige acteurs moest duidelijk niks van het futuristische gadget weten, en besloot het ding uit de lucht te halen. Zonder daarbij uit zijn rol te vallen, overigens.

De boze ridder wist namelijk met een welgemikte speerworp de drone onschadelijk te maken. De beelden van het voorval, plus die van het evenement zelf, overleefden de confrontatie overigens gewoon. Hoe de drone er zelf aan toe is, wordt niet vermeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Russische ridder haalt drone neer met speer
Sluiten