Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 5 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Tweede verdachte vast voor fatale dubbele schietpartij Rotterdam

De politie heeft maandag een tweede verdachte aangehouden in het onderzoek naar de schietpartijen aan het Heiman Dullaertplein en bij het Erasmus MC in Rotterdam op 28 september. Daarbij kwamen een 39-jarige vrouw, haar 14-jarige dochter en een 43-jarige huisarts om het leven.

De verdachte die maandag is aangehouden, is een 21-jarige man uit Den Haag. Zijn DNA zat volgens de politie op een van de vuurwapens van de verdachte van de schietpartijen. De 32-jarige Fouad L. wordt in deze zaak verdacht van driemaal moord, brandstichting en verboden wapenbezit.

De politie zegt geen verdere details te kunnen geven over de tweede verdachte en het gevonden DNA, omdat het onderzoek nog loopt. Wel is duidelijk dat de 21-jarige Hagenaar in Hoofddorp is aangehouden. Hij is inmiddels gehoord en zit nog vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties