Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Binnenland 12 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Meerdere gewonden door ernstig geweldsincident in Den Haag, volgens omwonenden schietpartij

Op de Leggelostraat in Den Haag zijn rond 11.45 uur meerdere personen gewond geraakt bij een ernstig geweldsincident, meldt de politie.

Volgens omwonenden zou er een schietpartij zijn geweest, maar dat kon de politie nog niet bevestigen. Meerdere ambulances zijn ter plaatse, melden ooggetuigen. Er zouden drie personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

De Leggelostraat en de Haveltestraat zijn afgezet. De politie doet onderzoek. Er waren veel hulpdiensten aanwezig.

Burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen, zei vanmiddag dat hij meeleeft „met de getroffenen en hun naasten en geliefden die zich nu grote zorgen maken”. Van Zanen meldt dat er hulp komt voor de omstanders van het incident, voor wie „de impact en de schok groot is”.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.