Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 14 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Marco Borsato: ‘Leontine is nog altijd mijn Valentijn’

Hoewel Leontine en Marco Borsato zijn gescheiden, ziet de zanger zijn ex-vrouw nog altijd als zijn Valentijn. Dat schrijft Marco zondag op Valentijnsdag op Instagram.

„Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht”, schrijft de zanger bij een filmpje met foto’s van hem en Leontine. „Zij is nog altijd mijn Valentijn! Fijne Valentijnsdag @leontineborsato.”

Huwelijk Marco en Leontine gestrand

Begin vorig jaar werd bekend dat het huwelijk van de twee na bijna 22 jaar was gestrand. Al langer werd gefluisterd dat het niet goed ging tussen Marco en Leontine. Zo gaf de zanger kort daarvoor toe dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Ook andere BN’ers delen foto’s van hun geliefden die vandaag eens extra verwend worden. Zo zet Armin van Buuren zijn vrouw Erika in het zonnetje met een oude foto van hen samen achter een draaitafel. „Mijn Valentijn en al sinds het begin mijn grootste supporter”, schrijft de dj. Tommie Christiaan wenst zijn zwangere vriendin Jamie een fijne Valentijnsdag. „Laatste weekjes voor we onze liefde voor elkaar met onze zoon mogen delen. Ik hou van je en kan niet wachten op de komende 50 jaar met jou. Love you. Voor altijd. No matter what.”

Bettina Holwerda wordt naar eigen zeggen elk jaar enorm verwend door haar man Jim Bakkum. „Commercieel of niet, de dag van de liefde vieren wij (zeg ik, die regelmatig met het schaamrood op de kaken zat als ik weer eens een enorme bos bloemen kreeg. ‘Wat is het voor dag vandaag dan…?’). Ik kan hier wel een hele online liefdesverklaring aan je sturen @jimbakkum maar we zijn in juni ook nog 10 jaar getrouwd, dus ik bewaar die”, schrijft ze op Instagram. Ook Jim deelt een foto van zijn vrouw. „My FUNNY Valentine. In haar natuurlijke habitat. Op twee vuilnisbakken.”

Traktatie

Nance Coolen werd door haar man verrast met achttien rode rozen. „Een voor elk jaar dat we samen zijn. Hou van jou tot aan de maan en terug.” Ook Rico Verhoeven kon op een traktatie rekenen, maar dan wel van zijn kinderen. De kickbokser kreeg een ontbijtje op bed en zijn „drie Valentijns” hadden een snee brood in de vorm van een hartje gesneden. „OMG… gelukkige vader!!”

Veel BN’ers delen foto’s van hun geliefden. Zo ook Olcay Gulsen, Tanja Jess, Martijn Krabbé, Dennis van der Geest en Beau van Erven Dorens. Gordon viert Valentijnsdag in zijn eentje, maar lijkt daar geen problemen mee te hebben. De zanger plaatst een foto van zichzelf met de hashtags #learningtoloveyourself #greatestloveofall.

Fans genieten na van hilarische nieuwe opdrachten Wie Is De Mol?

GGD stopt tijdelijk met coronablaastest na foute testresultaten

Vrijspraak voor Trump in historisch tweede proces in Senaat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Marco Borsato: ‘Leontine is nog altijd mijn Valentijn’
Sluiten