Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 14 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Politie beëindigt illegaal feest met honderden mensen in Hoofddorp

De politie heeft rond middernacht een einde gemaakt aan een illegaal feest in een bos in Hoofddorp waaraan honderden mensen meededen.

Tijdens een surveillance merkten agenten op dat er veel voertuigen stonden op een parkeerplaats bij het Haarlemmermeerse bos. Onderzoek leidde hen vervolgens naar de geheime fuif.

"Feestje" in het bosTijdens de surveillance kwamen de collega's rond middernacht nogal veel voertuigen tegen op een…

Posted by Politie Basisteam Haarlemmermeer on Sunday, June 14, 2020

Rotzooi

Het feest leverde veel rotzooi op, zo is ook te zien op foto’s die de politie heeft verspreid via Facebook. De politie heeft geen mensen aangehouden of boetes uitgedeeld. Wel volgt mogelijk aanvullend onderzoek naar wie verantwoordelijk zijn voor het organiseren, zegt een woordvoerder van de politie.

Eerder deze maand greep de politie ook al in bij een feest in de wijk IJburg in Amsterdam. Zo’n honderd jongeren waren daar op afgekomen na een oproep op sociale media. En een paar weken daarvoor rukte de politie in Groningen uit om een illegaal feestje bij Vindicat te beëindigen. De vijftien personen die toen aangetroffen werden, kregen allemaal een boeten omdat ze zich niet aan de regels omtrent het coronavirus hielden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.