Binnenland 2 apr 2019 / 08:42 uur

Rotterdamse Instagram top 100

Het Rotterdamse social media bureau SocialMediaMonteur heeft vandaag de Rotterdamse Instagram top 100 gelanceerd.

Het Instagram account van de rapper en producer Ronnie Flex voert met met meer dan 993.000 volgers momenteel de ranglijst aan. Op de tweede plaats staat het officiële account van voetbalclub Feyenoord en op de derde plaats de hiphopgroep uit Spangen, Broederliefde.

Top 100

In de top 100 zijn grote en populaire Instagram accounts uit 010 opgenomen. Het betreft accounts van zeer uiteenlopende aard zoals bekende Rotterdammers, muziek, toerisme, sport en cultuur. De lijst is te vinden op instagramtop100rotterdam.nl en wordt regelmatig geactualiseerd.

Hopen op reacties

,,Dagelijks zien we de prachtige beelden van de stad en Rotterdamse iconen voorbij komen op onze Instagram tijdlijnen”, aldus Anita Lussenburg van de SocialMediaMonteur. "Die willen wij graag bij iedereen onder de aandacht brengen. We hopen er veel reacties op te krijgen, zodat we de lijst steeds completer en leuker kunnen maken.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdamse Instagram top 100
Sluiten