Binnenland 26 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Groots muziekfestival in kleinste café

Na het succes van 2018 kon een vervolg niet uitblijven. Op zaterdag 16 maart om 19.00 uur vindt wederom het muziekfestival VOIGT 4T plaats in Café Voorheen Voigt. ,,Het grootste Rotterdamse muziekfestival in het kleinste café”, aldus de organisator van het café aan de Bloemkwekersstraat 155.

Vier seizoenen

Voigt 4T is een muziekfestival dat ook in 2019 iedere keer met de opening van het nieuwe seizoen gepaard gaat. The Four Seasons, maar dan rock. VOIGT 4T vindt plaats op zaterdag 16 maart, zaterdag 15 juni, zaterdag 21 september en zaterdag 21 december. Het muziekfestival start om 19.00 uur. Kom op tijd, want het belooft druk te worden.

Speelonk

In samenwerking met Carlo Randolfi van oefenruimte en Music Store Speelonk worden de bands geselecteerd. Het wordt een mix van absolute beginners en wat meer bekendere namen uit het circuit.

Punk

De Stealers spelen punk rock en hebben de platen stukgedraaid van The Ramones, The Damned en The Stooges. Deathroll staat voor hardcore rock ‘n’ roll en viert dit jaar het 5-jarig jubileum.

Eigenzinnig

The Night Templar’s is een nieuwe band die in Voigt debuteert. Denk aan Black Sabbath meets Mötorhead en je komt aardig in de richting. Dit bijt het spit af. Vier gerenommeerde muzikanten die hun sporen al verdiend hebben in diverse punk-, ska-, rock- en countrybandjes trappen af met een selectie eigenwijze covers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.