Binnenland 27 feb 2019 / 11:49 uur

Festival TREK zoekt lokaal podiumtalent

Singer-songwriters, akoestische bandjes, kleinkunst-, dans- en theateracts opgelet. Festival TREK, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, is op zoek naar creatief talent. Van 9 tot en met 12 mei komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Rotterdamse Vroesenpark.

Verrassend entertainment

Festival TREK staat, naast een gevarieerd aanbod aan de mooiste mobiele foodtrucks, tevens garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent.

Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de veelal lokale acts die elk jaar op de verschillende podia voor veel sfeer zorgen. De organisatie roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website.

Bourgondische dorp

De BurgeRmeester van TREK bezoekt met zijn Bourgondische Dorp komende zomer acht Nederlandse stadsparken. Deze worden tijdelijk omgetoverd tot grote openluchtrestaurants, waarbij elke editie meer aandacht komt te liggen op de beleving van de bezoekers.

Van disco-dj tot goocheltrucs

Het entertainmentteam heeft inmiddels een doorlopende programmering, met voor ieder wat wils. Van intieme podiumoptredens tot disco-dj’s en van bijzondere dansacts tot goocheltrucs van jonge theatermakers.

Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven. Zo zijn er op het terrein diverse oud-Hollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een oude kermisklassieker.

Lokaal talent een kans geven

,,Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik jullie in het Vroesenpark op het podium”, aldus de BurgeRmeester van TREK.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Festival TREK zoekt lokaal podiumtalent
Sluiten