Binnenland 27 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Festival CuliNESSE boekt Belgische band K’s Choice

CuliNESSE pakt het dit jaar groots aan. Komende editie staan voor het eerst twee buitenlandse artiesten op het programma. Naast Clouseau heeft de organisatie ook de Belgische band K’s Choice weten te strikken voor het culinaire muziekfestival.

Flinke line-up

Van donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 31 augustus is de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE. Naast de twee Belgische namen sieren ook Guus Meeuwis, BLØF, Douwe Bob, DI-RECT, Waylon, Davina Michelle, Wulf en Jett Rebel de affiches.

Run op entreetickets

Mede door deze namen gaat de kaartverkoop voor het festival zeer voorspoedig. Zo’n zes maanden voor aanvang van het evenement is al driekwart van de entreetickets verkocht. Naar verwachting zal de zaterdag binnenkort als eerste uitverkopen.

Verhuizen

In verband met de start van de bouwplannen voor de huidige locatie op het Noorderstrand moet CuliNESSE verhuizen. De organisatie maakte half februari de nieuwe locatie bekend. Festival CuliNESSE verhuist naar het Oeverpark, aan de zuidzijde van het Nesselande strand. ,,Een locatie waar het festival nog meer kan groeien in kwaliteit”, aldus de organisatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.