Binnenland 10 jan 2019 / 17:26 uur

Nieuwe vis- en wijnbar BEET Rotterdam geopend

Visliefhebbers opgelet. Aan de Rodezand vond gisteren de feestelijke opening van BEET Rotterdam plaats. Een nieuwe vis- en wijnbar, powered by Schmidt Zeevis

Gouden confettiregen

Het officiële moment werd verzorgd door Leontien Zijlaard-van Moorsel. Samen met de zakenpartners van BEET Rotterdam en Marcel van Breda van Schmidt Zeevis drukte zij op de knop. De gouden confettiregen was meer dan toepasselijk, want goud is dé kleur die overal in de horecazaak wordt toegepast.

Garnalenbitterballen

Tijdens de opening genoten 200 gasten van smakelijke proeverijen van het menu. Denk aan gamba tempura, verse oesters, tonijn tataki, vistoast, garnalencocktails en garnalenbitterballen. Naast eten kon er uiteraard ook geproefd worden van lekkere wijnen en de goede sfeer. DJ Jill Kleinjan, een bekende naam in het uitgaansleven, kreeg het publiek binnen no-time los.

Etagère vol vis

Het menu is samengesteld door chef Lennart Spee in samenwerking met Schmidt Zeevis. De absolute aanrader is de ‘High BEET’: een etagère vol met verschillende gebakken vissoorten, gerookte zalm, paling, briochebrood en Hollandse garnalen. Ideaal om te delen.

BEET Rotterdam is vanaf nu iedere dag geopend voor lunch, koffie, diner en borrel. In het weekend zijn de openingstijden verruimd, dus dan kan er tot laat worden gedronken en gedanst. In de toekomst zal BEET regelmatig borrels organiseren en artiesten uitnodigen om een perfecte avond uit te creëren.

Reageer op artikel:
Nieuwe vis- en wijnbar BEET Rotterdam geopend
Sluiten